Van Persie: "We verwachten een prijs"

Door het scoren van de langverwachte openingstreffer in de CL-wedstrijd tegen Olympiakos Piraeus (2-0) was Robin van Persie dinsdag de grote man aan de zijde van Arsenal.

The Gunners domineerden in het Emirates Stadium de volledige wedstrijd, maar slaagden er lange tijd niet in het krachtsverschil met de Grieken uit te drukken in doelpunten. Op aangeven van Eduardo was het uiteindelijk Van Persie die diep in de tweede helft de ban brak.

Na afloop toonde de international van Oranje zich dan ook optimistisch over de toekomst van Arsenal. "We verwachten dit jaar een prijs te pakken", klonk het vol zelfvertrouwen tegen Sport1. "We spelen erg goed", ging hij verder. "We zijn er nog niet, maar we zijn steeds beter aan het worden."

De openingstreffer viel pas laat in de wedstrijd en dat terwijl Arsenal daarvoor al een aantal kansen had gekregen om de score te openen. Van Persie: "De goal viel laat, maar als je blijft doorgaan, dan valt ie wel een keer. Het was een klassieke Arsenal-treffer over veel schijven."