Been: "PSV maatje te groot"

De topper in de Nederlandse Eredivisie werd zondagmiddag in het voordeel van PSV beslist. Feyenoord-trainer Mario Been verkondigde dat zijn team, dat met 1-3 verloor, een maatje te klein is voor PSV.

"Ja, PSV is op dit moment een maatje te groot voor ons. Ze hebben duidelijk meer kwaliteit en ervaring dan Feyenoord. Als die ploeg eenmaal op voorsprong komt, spelen ze het heel goed uit", gaf Been toe op de persconferentie. De eerste helft van de Rotterdammers was allesbehalve goed. "We hebben door slecht spel en domme fouten zomaar drie doelpunten weggegeven. Vrijwel elk kansje zat erin. Na de rust hebben we geprobeerd om er toch nog een wedstrijd van te maken. Het was de dood of de gladiolen, maar helaas wilde onze tweede treffer niet vallen. Dat kwam ook doordat we te weinig over de zijkanten aanvielen."

"We mochten totaal geen aanspraak maken op een positief resultaat. PSV was verreweg de betere ploeg. Ik had gehoopt dat wij als team verder waren. Maar dit is wel een goed leermoment voor ons. We hebben nu voor de eerste keer in deze competitie verloren. Daar is niks mis mee. We gaan vrolijk verder en met opgeheven hoofd."