Uitslag FC Twente - FK Karabach

FC Twente heeft de eerste wedstrijd van FK Karabach met 3-1 gewonnen. De zege van de ploeg uit Enschede kwam echter moeizaam tot stand.

FK Karabach uit Azerbeidzjan opende namelijk erg sterk en kwam met enige hulp van FC Twente zelfs op voorsprong. Peter Wisgerhof stond even niet op te letten, waardoor Nadirov uit zijn rug weg liep. Hij profiteerde uiteindelijk van het buitenkansje. De ploeg uit Enschede wilde de schade echter snel herstellen. Hierdoor werd het spel wat rommelig. Uiteindelijk was het Ruiz, die zijn club op gelijke hoogte bracht.

Na een uur spelen kwam FC Twente dan eindelijk op voorsprong. Ruiz was opnieuw de gevierde man aan de zijde van De Tukkers. Vervolgens ging het tempo van de thuisploeg omhoog, waarna de bezoekers begonnen te wankelen. Stoch miste nog een kans op een doelpunt, maar Douglas was wel trefzeker, waardoor de formatie uit Enschede een behoorlijke marge voor de return heeft.


FC Twente - FK Karabach 3-1
8’ Nadirov 0-1
38’ Ruiz 1-1
66’ Ruiz 2-1
80’ Douglas 3-1

Toeschouwers: n.n.b.
Scheidsrechter: Marriner (Eng)
Stadion: Grolsch Veste, Enschede
Gele kaart: Ismaylov, Abbasov (FK Karabach)

Opstellingen

FC Twente: Boschker, Stam, Douglas, Wisgerhof, Heubach, Brama, Perez (Vujicevic/73), Janssen, Stoch (Tioté/87), N'Kufo, Ruiz

FK Karabach: Veliev, Gasymov, Medvedev, Kerimov (Yusifov/65), Ismaylov (Aliev/84), Teli, Sadygov, Mammadov (Hajiev/81), Abbasov, Nadirov, Dzjavadov

Submitter:  Bron: FOK!sport