Uitslag Bnei Yehuda Tel Aviv - PSV

PSV is dichtbij plaatsing voor de groepsfase van de Europa League. De Eindhovenaren wonnen het eerste duel tegen Bnei Yehuda Tel-Aviv met 0-1. Volgende week speelt de Brabantse formatie opnieuw tegen de Israëlische ploeg.

PSV kende een stroeve start van de wedstrijd, maar kwam na 23 minuten spelen toch op voorsprong. Ibrahim Afellay werd door Balász Dzsudzsák bediend, waarna de middenvelder de bal achter Aiyenugba werkte. Vlak daarna voorkwam Andreas Isaksson dat Bnei Yehuda Tel-Aviv, via Biton, de gelijkmaker kon maken. De Zweed reageerde attent op het schot van de aanvaller.

Na de thee beet Bnei Yehuda Tel-Aviv feller van zich af. PSV verloor zelfs de controle over de wedstrijd. De thuisploeg kreeg het echter niet voor elkaar om grote kansen te creëeren. Naarmate het duel vorderde, vloeiden de krachten van de ploeg uit Israël verder weg. De Eindhovense formatie was echter niet bij machte om hiervan te profiteren. Daarvoor speelde de formatie van trainer Fred Rutten te afwachtend.


Karakteristieken

Bnei Yehuda Tel-Aviv - PSV 0-1
23’ Afellay 0-1

Toeschouwers: n.n.b.
Scheidsrechter: Ericsson (Zwe)
Stadion: Bloomfield Stadium, Tel Aviv
Gele kaart: Garrido (Bnei Yehuda Tel-Aviv)

Opstellingen

Bnei Yehuda Tel-Aviv: Aiyenugba, Mori, Garrido, Azuz, Linic (Imses/81), Rali (Aharonovich/88), Baldut, Radi, Galván, Edri, Biton

PSV: Isaksson, Kromkamp (Ojo/78), Maza, Salcido, Pieters, Simons, Afellay, Bakkal, Lazovic (Amrabat/61), Toivonen (Koevermans/69), Dzsudzsák

Submitter:  Bron: FOK!sport