Uitslagen Italië speelronde 21

Vandaag werd in Italië de 21ste speelronde in de Serie A afgewerkt. Hieronder vind je alle uitslagen, de vernieuwde stand, de topscorers en het programma voor komende week.

Koploper Inter heeft een zeer gunstige doordeweekse speelronde achter de rug in de Serie A. Zelf wonnen de Nerazzurri met 0-2 bij Catania, terwijl zowel Juventus (2-1 verlies tegen Udinese) als AC Milan (1-1 tegen Genoa) steken liet vallen. Dejan Stankovic zette Inter al vroeg in de wedstrijd op het goede spoor met de 0-1. Sterspeler Zlatan Ibrahimovic verdubbelde na rust de marge voor de ploeg van de geschorste trainer José Mourinho.

Nummer twee Juventus ging met 2-1 onderuit bij Udinese. De internationals Fabio Quagliarella en Antonio Di Natale scoorden namens Udinese. De benutte strafschop van Vincenzo Iaquinta (ex-Udinese) deed uiteindelijk nog maar weinig terzake.

Bij AC Milan leek David Beckham lange tijd de matchwinner te worden. De Engelsman tekende met een mooie vrije trap zijn tweede treffer in dienst van de Rossoneri aan in de wedstrijd tegen Genoa. Goudhaantje Diego Milito bezorgde Milan vlak voor tijd echter een grote kater met zijn gelijkmaker. Het gelijkspel was tegen de verhouding in, want zeker in de eerste helft was Milan duidelijk beter. Andrea Pirlo raakte tweemaal met een vrije trap de lat.