Ook Anderlecht wil talentvolle Zweed

FC Groningen wil in de naderende winterstop nogmaals proberen Mattias Bjärsmyr van IFK Göteborg los te weken. Volgens Fotbollsexpressen krijgen de Groningers concurrentie van het Belgische Anderlecht.

Afgelopen zomer werd de verderdiger ook al gelinkt aan de Trots van het Noorden. Van een transfer kwam het destijds niet, waarna de Groningers Andreas Granqvist wisten vast te leggen.

Het is daarom ook nog maar de vraag of de club uit Martinistad in de komende winterstop gaat proberen de speler te contracteren. Volgens Fotbollsexpressen zit nu ook Anderlecht op het vinkentouw voor de Zweed. Volgens geruchten moet Bjärsmyr tussen de twee en vier miljoen euro kosten.

"We hebben op dit moment geen enkel bod ontvangen voor hem," aldus een woordvoerder van Göteborg tegenover het eerder genoemde medium. FC Groningen en Anderlecht zijn niet de enige clubs die de naam van Bjärsmyr op haar scoutingslijstje hebben staan. Eerder werd al bekend dat Feyenoord en AZ zich geregeld op de tribune van het Ullevi-stadion hebben gemeld.