Streppel verlengt contract bij Helmond Sport

Helmond Sport gaat verder met trainer Jurgen Streppel. De oefenmeester, die in de zomer de plots naar Southampton vertrokken Jan Poortvliet opvolgde, verlengde zijn contract tot medio 2011.

De club uit de Jupiler League had met Streppel afgesproken om voor 1 april duidelijkheid te geven. Omdat beide partijen echter zeer tevreden zijn, is de zaak nu al afgehandeld.

Algemeen directeur Mario Captein toonde zich zeer tevreden over het werk van de voormalig assistent-trainer: "Door nu al duidelijkheid te verschaffen spreken we het vertrouwen uit in onze trainer. We hebben wederom een grote stap gemaakt in de professionalisering van en rondom het eerste elftal. Hierin heeft Streppel een groot aandeel gehad. De werkwijze van de trainer slaat aan bij de spelers en de sportieve doelstelling: spelen bij de bovenste zes en behalen van de play-offs zijn momenteel nog steeds zeer reëel."

Streppel is eveneens in zijn nopjes: "Ik heb het uitstekend naar mijn zin in mijn huidige rol als hoofdtrainer bij Helmond Sport. Graag wil ik de komende jaren mezelf verder ontwikkelen om vervolgens een stap hogerop te kunnen zetten."