Getafe bijna zeker van finale Copa del Rey

Getafe is zo goed als zeker finalist van de Copa Del Rey. De club uit Madrid won gisteravond met 3-1 van Real Racing Club de Santander. De wedstrijd tussen FC Barcelona – Valencia (1-1) zal de andere finalist opleveren.
Na een klein half uur opende Getafe de score. Ruben de la Red scoorde uit een corner van Pablo. De ploeg van Michael Laudrup kon niet lang van de voorsprong genieten. Enkele minuten later scoorde ex-Feyenoorder Ebi Smolarek, ook uit een hoekschop.

Getafe kwam na de rust beter in zijn spel. Casquero werd door Pablo de diepte ingestuurd met een schitterende bal, Casquero verraste de twee verdedigers om vervolgens de doelman van Racing, Toño, te verschalken met een prachtig doelpunt. Manu del Moral maakte het derde doelpunt acht minuten voor tijd.