Sutil: "Ik weet nu wat me te wachten staat"

Adrian Sutil vindt dat hij minder gespannen is dan afgelopen jaar. De Force India-coureur hoopt dat hij dit jaar een competitief seizoen zal hebben. Ook hoopt de Duitser zijn ervaren teamgenoot Giancarlo Fisichella te verslaan.

"Ik ben nu meer ontspannen, doordat ik weet wat ik kan verwachten", vertelde Sutil. "Ik kijk enorm uit naar het begin van het seizoen. Ik verwacht dat het team het beter gaat doen, want ons budget is een stuk groter geworden en het team heeft veel meer mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. De organisatie is ook sterker geworden en iedereen werkt keihard."

De 25-jarige coureur kijkt ook uit naar de strijd met zijn nieuwe teamgenoot. "Het is erg fijn om een sterke teammaat te hebben", zei Sutil. "Vorig jaar was er bij het team van Renault ook altijd een gevecht tussen Giancarlo Fisichella en Heikki Kovalainen. Het verslaan van je teamgenoot is een goede manier om te laten zien hoe goed je eigenlijk bent. Als ik Giancarlo kan verslaan, dan zou dat erg goed zijn voor mijn carrière want iedereen kent hem en iedereen weet hoe goed hij is."