Uitslagen Frankrijk speelronde 23

In de Franse competitie liet Marc-Antoine Fortuné gelijk al van zich horen, terwijl Olympique Lyon de weg helemaal kwijt lijkt te zijn.

Olympique Lyon was lange tijd onaantastbaar, maar zondag versloeg Troyes de koploper met 1-0. In blessuretijd scoorde Benjamin Nivet de enige treffer van de wedstrijd. Het was alweer de vijfde opeenvolgende competitiewedstrijd zonder zege van Lyon. De club heeft in de stand nog altijd wel een voorsprong van elf punten op RC Lens.

AS Nancy won de thuiswedstrijd tegen Toulouse FC met 2-1. De van FC Utrecht overgekomen Marc-Antoine Fortuné zorgde voor de 2-0, al had hij wel wat geluk, want zijn kopbal werd van richting veranderd. In de veertiende minuut had Gaston Curbelo Nancy op 1-0 gezet en Bryan Bergougnoux redde in blessuretijd de eer voor de bezoekers. Toulouse-aanvaller Pavel Fort had tussendoor twee keer geel gekregen.