Rosales: "River Plate is mooie kans"

Mauro Rosales zou graag terugkeren naar zijn geboorteland Argentinië. Dit liet de speler van Ajax aan ESPN weten. De speler komt bij de ploeg van trainer Henk ten Cate nauwelijks meer in actie.

"Ik weet dat River Plate geïnteresseerd is en mogelijk een bod gaat uitbrengen. Het zou een mooie kans zijn om naar River te gaan. Maar ik heb het hier goed naar mijn zin en hoef niet weg. Ik zie wel wat er gebeurt", aldus Rosales. De Argentijn is momenteel aan zijn derde seizoen in Amsterdam bezig. Ajax is bereid om mee te werken aan een transfer, maar dan moet de betreffende club naar verluidt 2,5 miljoen euro op tafel leggen.

In de eerste helft van het seizoen kwam Rosales elf keer in actie voor Ajax. Hierin wist hij maar één keer te scoren. Er gaan al langere tijd geruchten dat River Plate in de markt zou zijn om de Argentijnse speler over te nemen. Het heeft er alle schijn van dat deze overgang ook daadwerkelijk bespreekbaar wordt, aangezien de aanvaller ook in het tweede gedeelte van het seizoen nauwelijks op speeltijd kan rekenen.