Boussaboun teleurgesteld in Feyenoord

Ali Boussaboun hoopt dat Feyenoord en Blackburn Rovers snel een akkoord zullen bereiken over een overgang van de Marokkaanse spits naar de Engelse club.

Vorige week liep Boussaboun stage bij de club die Feyenoord dit seizoen trof in de UEFA Cup. "Tijdens Feyenoord-Blackburn heb ik kennelijk indruk gemaakt, hoewel ik alleen maar inviel. Ook tijdens de stage ging het prima. De ontspannen benadering staat me aan, evenals de beleving. Engeland is toch ht voetballand, Blackburn is een prachtige club. Het shirt en het stadion ademen traditie uit. Blackburn zou fantastisch zijn.”

Boussaboun maakte een goede indruk op Mark Hughes, de manager van Blackburn. "Hij zei dat ik het goed gedaan had. Dat vind ik al schitterend, dat zo’n grote oud-speler het in me ziet zitten. Vroeger zag ik die man op tv spelen voor Manchester United en Barcelona.”

Bij de club uit de Kuip is het vertrouwen in Boussaboun minder groot. "Ik mag weg, een teken dat de trainer me er liever niet bij heeft. Blijkbaar ben ik niet goed genoeg voor Feyenoord. Het zou dus een teleurstelling zijn mocht de deal niet doorgaan."