Uitslag Palermo - Internazionale

Vanavond werd er één wedstrijd gespeeld in Italië. De nummers één en drie uit de Serie A, Internazionale en Palermo, troffen elkaar. Internazionale was de sterkste. Palermo ging met 1-2 ten onder.

Internazionale blijft het uitstekend doen in de Serie A. In het Renzo Barbera stadion opende Zlatan Ibrahimovic de score na een half uur gespeeld te hebben. Op ongeveer dertig meter afstand tot het doel kreeg de oud-Ajacied de bal in de voeten en haalde ineens uit. Palermo kwam evenwel verrassend terug tot 1-1. Amauri zorgde voor de gelijkmaker kort voor rust.

Na rust besliste het veel sterkere Inter de wedstrijd definitief. Patrick Vieira zorgde voor de verdiende treffer en dus voor de drie punten voor de Nerazzurri. Andrea Caracciolo leek kort voor het eindsignaal nog roet in het Milanese eten te gooien maar gelukkig voor Internazionale raakte zijn schot slechts de paal en gingen de welverdiende punten naar Inter.

Door de overwinning loopt Inter uit op Palermo, dat nu derde staat met zes punten achterstand. AS Roma, dat met 4-2 van Sampdoria won, volgt Inter Milan op vier punten.