'Karthikeyan kiest voor Williams'

Narain Karthikeyan kiest waarschijnlijk voor een rol als tweede testrijder bij Williams. Hij zou daar de voorkeur aan geven boven rijden voor Super Aguri.

Lange tijd leek Karthikeyan eerste testrijder te worden bij Williams, maar nadat de Indiër wilde wachten op een betere optie koos Williams voor Alexander Wurz. Na een week vol geruchten over Karthikeyan en Super Aguri, lijkt de coureur nu toch te kiezen voor een testrol bij Williams. Hij zou niet meer voor Super Aguri willen rijden, omdat de ontwikkeling aldaar te langzaam zou verlopen.

Eerder waren er ook al geruchten over meningsverschillen tussen de sponsors van de coureur en de sponsors van Super Aguri. Bronnen rond Karthikeyan vertelden tegen het Indian PTI news agency nu echter: "Volgens onze informatie loopt Super Aguri achter op de plannen. Ze zeggen dat de auto voor de Grand Prix van San Marino gereed is, maar we hebben onze twijfels. We willen geen herhaling van 2005, toen Jordan bleef vertellen dat de auto snel klaar zou zijn en toen die er uiteindelijk kwam was de vooruitgang niet significant."