Meer details omtrent Project Trico-beelden

Afgelopen week waren er dan de eerste echte beelden van de nieuwe Team ICO-game genaamd Project Trico. Veel fans zaten hier al erg lang op te wachten en waren dan ook erg blij deze eerste beelden te zien. Er zijn nu nieuwe details omtrent deze trailer bekend geworden die we natuurlijk graag met jullie delen.

Zo is bevestigd dat dit inderdaad oude beelden zijn die in 2007 aan Sony zijn getoond als een internal tech video. In totaal is er ongeveer 5 minuten aan materiaal getoond waarvan wij nu een klein deel hebben gezien. Alles wat we in de trailer hebben gezien zijn nog geen definitieve beelden. Zo zullen de designs van de karakters, het monster, de omgevingen en de muziek waarschijnlijk veranderen en zijn de animaties niet representatief voor het uiteindelijke product. Team ICO zou op dit moment aan het denken zijn om twee verschillende besturingssystemen te gebruiken. Zo zou het monster te besturen zijn met de Six-axis motion controls terwijl het karakter te besturen is met de analoge sticks.

De game zou origineel een release hebben in 2009 maar dit wordt met grote zekerheid verschoven naar 2010. Ook zou Team ICO niet van plan zijn dit project aan de wereld te tonen op de E3. TGS misschien?

Hieroner nogmaals de eerste beelden van Project Trico: