Bionic Commando: Rearmed gedowngrade voor de 360

Bionic Commando: Rearmed zal ergens dit jaar verschijnen als download op de Xbox360 en PS3. Nu blijkt dat de Xbox360 versie slechter zal zijn dan die op de PS3.

1Up had een interview met Capcom Producer Ben Judd. Hij vertelde dat door het limiet dat Microsoft stelt aan de grootte van de Xbox360 downloads, de game gedowngrade moest worden. De game zal op de 360 textures met een lagere resolutie krijgen dan op de PS3 en de PC.

Het limiet van Microsoft staat op dit moment op 150 MB. Dit is toch al drie keer zo hoog dan in het begin van de console, want toen stond die nog op 50MB. De PS3 kent zo'n limiet niet.

Microsoft maakt zich geen zorgen, en zijn niet van plan om het limiet te verhogen:
"We still want Arcade to stand more for quick pick-up-and-play games that are easy to download.They're still uniquely different than the retail games. We have to draw a line in the sand somewhere."



Het originele Bionic Commando


Bionic Commando is een actiespel en speelt zich 10 jaar af na de gebeurtenissen van het origineel. Het verhaal draait om Nathan Spencer, Deze ten onrechte ter dood veroordeeld agent is de enige overlevende van een verwoestende terroristische aanslag. Hij krijgt een deal aangeboden: als hij de terroristen weet te verslaan zal zijn naam weer in ere worden hersteld. Met een nieuwe bionische arm moet Spencer zich een weg banen door een verwoeste stad vol robotachtige wezens.