De Sims krijgen meer te doen in hun vrije tijd

EA heeft weer een nieuwe uitbreiding voor de Sims-reeks aangekondigd, De Sims 2 Vrije Tijd. In deze uitbreiding draait alles om de persoonlijke ontwikkeling van je Sims. Er zullen talloze nieuwe activiteiten en hobby’s zijn die het leven van je Sims aangenamer moeten maken. Zo kunnen ze auto’s repareren, veel geld verdienen met kunstig gemaakt aardewerk, boeken schrijven of viool leren spelen. Ook zullen er nieuwe carrière mogelijkheden zijn zoals oceanografie, architectuur en entertainment. Om een betere indruk te geven van deze uitbreiding zetten we even de hoofdpunten op een rijtje:

- Nieuwe gameplay-elementen verbonden aan hobby's. Ze kunnen deelnemen aan wedstrijden om prijzen en Simdollars te winnen, of ze kunnen hun hobby's helemaal onder de knie proberen te krijgen, hun vaardigheden oefenen en verbeteren.

- Nieuwe primaire wensmeter. Je Sims kunnen bijhouden hoe goed ze op weg zijn om hun levenswensen te vervullen, en speciale beloningen en interacties vrijspelen.

- Vijf nieuwe carrières met bijbehorende bevorderdingen. Oceanografen kunnen een karpervijver verdienen, entertainers kunnen hun eigen vip-ster krijgen, architecten kunnen gebruikmaken van hun eigen tekentafel, dansers kunnen een balletbarre verdienen en geheim agenten kunnen een oortje dragen.

- Gloednieuwe voorwerpen en outfits. De Sims 2 Vrije Tijd bevat nieuwe voorwerpen zoals een basket, pottenbakkerswiel, speeltafel, modulaire synthesizer en modeltreinbaan. Er zijn ook nieuwe outfits die bij de hobby's en activiteiten van je Sims passen.

* Je hebt De Sims 2, de speciale dvd-editie van De Sims 2, De Sims 2 Kerstpakket of De Sims 2 Deluxe voor de PC nodig om deze uitbreiding te spelen.