PSN Cards binnenkort ook in Nederland?

Er is al redelijk wat te downloaden van de Nederlandse PlayStation Store. Naast veel gratis content staan er ook heel wat games op die je kunt kopen. Helaas kunnen aankopen momenteel alleen nog maar via creditcard worden gedaan, en die heeft nog lang niet iedereen.

In Japan heeft Sony voor de mensen zonder creditcard de ‘PlayStation Network Cards’ uitgebracht. Deze liggen al sinds juni in de winkels, en zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen met bedragen van; 10,000 yen, 5,000 yen, 3,000 yen en 1,000 yen. Hiermee kan het gewenste te goed worden toegevoegd aan het account, zodat je vervolgens aankopen kunt maken in de PlayStation Store.

Wij in Europa hebben deze luxe nog niet, maar er zijn aanwijzingen dat dit binnenkort wel eens kan veranderen. Sinds kort is er bij het transactiebeheer namelijk de optie "Inlossen van PLAYSTATION©NETWORK Card of promotiecode" toegevoegd. Dit lijkt dus een indicatie te zijn dat de ‘PlayStation Network Cards’ op korte termijn ook hier in de winkels zullen liggen.