Razer introduceert 4000dpi muis

Voor de selecte groep PC-gamers die het beste van het beste willen hebben op het gebied van controls komt Razer met een nieuwe muis. De muis, die de naam Razer Lachesis Gaming Mouse, met zich meekrijgt onderscheidt zich van de concurrentie door een precisie van 4000dpi te bieden. Dit waar concurrende muizen als Logitechs G9 en Microsofts nieuwe Sidewinder muis 'maar' een precisie van respectievelijk 3200 en 2000dpi hebben. Daarnaast heeft de nieuwe muis een tracking speed van 60-100 IPS, zodat snelle bewegingen over de muismat goed vertaald worden en kan de muis acceleratie tot 25G aan. De responstijd van de muis is met 1 miliseconde kort te noemen.

De muis biedt daarnaast alles wat je verwacht van een moderne gaming muis, inclusief het an kunnen passen van de gevoeligheid met een knopje op de muis. In tegenstelling tot bij andere muizen gebeurt dit bij de Lachesis hardwarematig. De muis is zoals andere Razer muizen geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen en kan ook profielen opslaan van gebruikers op het ingebouwde geheugen.

De muis zal in oktober beschikbaar zijn in twee kleuren, "Phantom White" en "Banshee Blue". Een Europese prijs is nog niet bekend, maar Amerikanen mogen voor het digitale knaagdier tachtig dollar gaan neerleggen.