Hoog aantal pre-orders voor de PS3 in de UK

Er is een hoog aantal pre-orders voor de PS3 gedaan bij een groot aantal winkels in de UK. Dit komt waarschijnlijk omdat Sony heeft aangekondigd dat er een miljoen consoles beschikbaar zullen zijn tijdens de launch in Europa, en daarnaast ook nog eens een dertigtal games vanaf dag één.

De online winkel Play.com zegt dat ze zes keer zoveel pre-orders hebben ontvangen voor de PS3 dan voor de Xbox 360, en vijftien keer zoveel als voor de Nintendo Wii. Exacte aantallen zijn niet gegeven. De winkel zegt dat deze keer wel alle pre-orders geleverd zullen worden; iets wat niet het geval was bij de vorige launches. We will always want more consoles to satisfy customer demand, however, we are satisfied that Sony are doing all they can to fulfil demand.

Ook andere winkels melden dat er een flink aantal pre-orders gedaan worden voor de PS3. Er werden nog geen aantallen gegeven, maar dat de PS3 populair is in Engeland is wel duidelijk. "Woolworths, Amazon and Play, to name a few, are reporting record breaking pre-orders and an overwhelming demand for PS3."