Crackdown met Halo 3-beta inschrijving

Eerder was al bekend geworden dat er bij een special aantal exemplaren van het spel Crackdown in de USA een gratis inschrijving zou zitten voor de Halo 3 multiplayer-beta die dit voorjaar zal verschijnen. Nu blijkt echter dat dit ook geldt voor de Europeanen.

Helaas niet voor iedereen in Europa, want Crackdown zal zeer waarschijnlijk niet in Duitsland verschijnen. Dit omdat het spel nog geen goede rating heeft meegekregen, en de detailhandel in Duitsland mag het dan niet verkopen. Voor de rest van Europa zal het spel vanaf 23 februari in de winkel liggen, waarvan een speciaal aantal dus met een Halo 3 multiplayer-beta inschrijving.

Deze inschrijving is niet ruilbaar, want je zal Crackdown in de Xbox 360 moeten hebben om te zorgen dat je de beta kan downloaden. Tenzij je dus het hele spel wil ruilen is de inschrijving niet uitwisselbaar, zoals bijvoorbeeld de Xbox Live codes. De spellen met de inschrijving zullen een andere verpakking krijgen, maar hoeveel er zullen zijn is nog niet bekend.

Er is nog een manier, maar die is voorlopig alleen voor Amerikanen. Wanneer je tussen 1 en 3 februari minstens drie uur Halo 2 Online speelt, en je één van de eerste 13.333 personen bent die zich inschrijft via Halo3.com krijgt ook een key voor de Beta. Meerdere mogelijkheden om je in te schrijven voor Europeanen zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Met dank aan Nebo en Morthill voor het submitten van dit nieuws