Prijs Sam & Max 2 bekend

Het vervolg op de veelgeprezen adventuregame Sam & Max Hit The Road komt binnenkort uit. Developer TellTale Games heeft ervoor gekozen om dit in episodes te gaan doen. Over een paar weken komt de eerste aflevering uit, Culture Shock.

Vandaag is bekend geworden hoe het zit met de financiële afwikkeling ervan. Voor Europeanen zijn er twee betalingsopties, voor Amerikanen drie. Ten eerste kan je de losse episodes downloaden vanaf de TellTale site voor $8.95 per aflevering. De tweede optie is het complete seizoen van zes afleveringen ineens bestellen voor $34.95. Amerikanen kunnen daarnaast ook een abonnement nemen op GameTap, dit kost $9.95 per maand en geeft de gebruiker toegang tot honderden andere games. Deze games worden gehuurd van GameTap en komen niet op de harde schijf van de gebruiker te staan (savegames wel). Zodra het abonnement afloopt zijn de games dus niet langer beschikbaar. GameTap-gebruikers krijgen de afleveringen wel steeds 15 dagen eerder dan via de TellTale site.

Wie ervoor kiest om het gehele seizoen ineens te bestellen kan eventueel aan het eind van het seizoen (in april) tegen betaling van administratie- en verzendkosten een CD ontvangen met alle afleveringen erop.