Ex-Gizmondo directeur opgepakt in Los Angeles

De voormalig directeur van Gizmondo, Stefan Eriksson, is opgepakt vanwege auto-diefstal. Een tijdje terug had hij een peperdure Ferrari in de prak gereden en had hij de politie verteld dat hij niet de bestuurder was. De bestuurder zou ene Dietrich zijn en die zou na het ongeluk weggerend zijn.

De politie geloofde dit verhaal niet omdat er alleen bloed op de bestuurders-airbag zat en Eriksson had een gescheurde lip. Daarnaast was er ook nog een kogelhuls gevonden en de politie is nog bezig met dit onderzoek. Stefan Eriksson is vroeger al eens verband gebracht met de Zweedse Maffia en is hiervoor ook veroordeeld.

Eriksson is echter nu opgepakt omdat de verongelukte Ferrari Enzo en nog twee andere wagens in zijn bezit helemaal niet van hem zijn. Die drie auto's zijn van een Schotse bank en Eriksson heeft ze meegenomen naar Amerika zonder toestemming. Het blijkt nu dus dat Eriksson de auto's nog niet heeft afbetaald. De tweede Ferrari van Eriksson is in beslag genomen terwijl de Mercedes al een tijdje geleden in beslag is genomen.

Hij wordt op dit moment vastgehouden zonder borg op verzoek van de Amerikaanse immigratiedienst. Waarschijnlijk hebben die ook nog een appeltje met hem te schillen.