Jeroen v/d Boom is nieuwe Topper

De overgebleven Toppers hebben er geen gras over laten groeien. Op dezelfde dag dat Gerard Joling uit het trio is getrapt is er ook al een nieuwe aangenomen. Het is Jeroen - Jij Bent Zo - Van der Boom geworden.

Leuk detail: Van de Boom werd bekend als imitator van Joling en deed al eerder in zijn eentje alle drie de Toppers na. Hij zal in de Toppers echter zichzelf zijn. Kassa dus voor Van der Boom, aangezien ze jaarlijks volle stadions trekken. Jeroen is dolgelukkig. "Ik ga deel uitmaken van het grootste feestje van Nederland. Maar ik blijf gewoon Jeroen. Ik heb enorm veel respect voor wat Gerard heeft neergezet, maar ik ga mijn eigen bijdrage leveren aan dit unieke concept waar door honderdduizenden naartoe wordt geleefd."

Of de Toppers in deze vorm ook naar het Songfestival gaan is aan de NOS. Die zei gisteren nog af te wachten op de nieuwe zanger. Of het zonder Joling net zo hilarisch wordt moet worden afgewacht. Volgens ingewijden had Joling ook de beste stem van de drie. Joling had er de kracht niet meer voor om te reageren.



Van der Boom doet de Toppers in zijn eentje.