Potter-fans maken kans op filmrol

Icoon Showbizz Harry Potter-fans opgelet: voor de zesde film : ‘Harry Potter And The Half Blood Prince’ worden nog twee mensen gezocht. De rollen die nog ingevuld moeten worden zijn die van Lavender Brown, het meisje dat in deel zes uitgaat met tovenaarsleerling Ron Weasley, de beste vriend van Harry. De tweede rol die nog te vergeven valt is die van Tom Riddle, beter bekend als Lord Voldemort.

Filmstudio Warner Brothers zal begin juli een open casting houden in Londen. Iedereen tussen de vijftien en achttien jaar is welkom voor de auditie. Voor de rol van Lavender Brown zegt de studio op zoek te zijn naar een mooi en levendig meisje dat hysterisch kan lachen en huilen. Tom Riddle is een duisterder personage en deze moet vooral ‘zeer charismatisch’ zijn.

Op 11 juli zal de nieuwste film: ‘Harry Potter and the order of te Phoenix’ in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Het zevende en laatste deel van de boekenreeks ‘Harry Potter and the deathly hallows' verschijnt op 21 juli. Wanneer de Nederlandse vertaling uitkomt is nog niet bekend.