Gordon is woedend op Telegraaf

GordonDe zanger Gordon is boos op zijn werkgever de Telegraaf. Zó boos zelfs, dat hij ophoudt met zijn column voor dit dagblad. "Dat je eigen krant voor de zoveelste keer mijn goede naam door het slijk haalt daar pas ik voor."

Gordon meent dat de Telegraaf hem verschillende malen heeft bespot. Ook vandaag was de Telegraaf niet mild tegen zijn eigen columnist. Onder de kop 'Gordon Kansloos' wees het dagblad op het aantal kijkers dat Gordon met zijn docusoap 'Gordon in de Mode' wist te trekken: iets meer dan honderdduizend. Daarbij werd ook fijntjes gemeld dat de docusoap van Frans Bauer iets meer kijkers trok: 1,4 miljoen.

Gordon is not amused. "Dat Frans populairder is, daar zal ik geen probleem van maken en ook zeker erkennen", laat hij op zijn website weten. "Mijn programma stond recht tegenover X Factor en Paul de Leeuw en wordt op Talpa uitgezonden. Moet ik aan iedereen nog uitleggen hoe het in elkaar zit? Ik stop met het schrijven voor een krant die er zichtbaar van geniet om mij publiekelijk onderuit te halen."

In de docusoap van Gordon wordt getoond hoe de 38-jarige volkszanger zijn nieuwe kledinglijn heeft opgezet. Ook heeft Gordon een eigen sieradenlijn. Het tweede en laatste deel van Gordon in de Mode wordt zaterdag op Talpa uitgezonden.