FOK!radio: Jongeren drinken te veel & baggermeet


Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren:
Klik hier.

Het zal je vast niet ontgaan zijn, Nederland is een van de landen met een nogal groot alcoholprobleem. Onze jongeren zuipen het meeste van Europa. Vanavond gaan we hier een discussie over voeren en vragen we vooral om hieraan mee te doen. Hoe denk jij dat we het probleem hier in Nederland het beste op kunnen lossen? Je mag uiteraard ook als jongere komen vertellen hoe vaak en hoe veel jij drinkt, en waarom, uit verveling of stoerdoenerij? Je kunt ons bereiken op de Skype, zie hieronder. We gaan het ook nog even hebben over de baggermeet die volgende week vrijdag plaats zal vinden.

Nikky neemt weer het forum met ons door en Yvonne roddelt met ons. En uiteraard legt Blinky een stelling aan jullie voor.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen, opmerkingen en al je zin en onzin via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradiolive. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal
#fokradio om vragen te stellen en mee te praten.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Zelf ook wat te melden?
Bel ons dan op 084-8375761. Dan krijg je een antwoordapparaat waarop je iets kunt inspreken. Dus wil je iemand verrot schelden, een huwelijksaanzoek doen, een plaatje aanvragen, je ban bespreken of je liefde voor gr8w8 uitspreken? Bel ons dan op 084-8375761, dan laten wij het weer in de uitzending horen!

Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar meestal als stream. Meer hierover kun je hier lezen.