Gotcha!: Georgina imiteert MTV's Punk'd

Georgina Verbaan krijgt een eigen televisieprogramma genaamd Gotcha! Dit is gebaseerd op MTV's Punk'd met Asthon Kutcher. Daarin worden wereldsterren als Mathew Perry, Halle Berry, Justin Timberlake, Beyoncé en Britney Spears met de verborgen camera voor de gek gehouden. De Nederlandse versie pakt uit met artiesten als Sonja Silva, Josefine van Asdonk en Froukje de Both.

Verbaan geeft toe dat het idee gejat is van het MTV-programma en zegt dat het er ook in Nederland lekker hard aan toe gaat. "Maar het had nog wel wat harder gemogen hoor, tijdens het brainstormen waren de ideeën soms best nog soft. Het is wél een stuk harder dan Bananasplit, dat toch wel oubollig was."

In Punk'd worden grappen uitgehaald met binnenvallende SWAT-teams, in elkaar stortende woningen en dure auto's die in elkaar worden gerost. De grappen die Verbaan met de Nederlandse sterren uithaalt zijn minstens zo hilarisch. Zo moeten de slachtoffers auditie doen met een groene kool of krijgen ze een wielklem. Gotcha! is vanaf maart te zien bij Veronica.

 Gotcha!
Verbaan geeft CN'ers een wielklem.