Rechtszaak Pamela Anderson vs. Tommy Lee

Ex-Baywatch-babe Pamela Anderson heeft haar ex-man Tommy Lee voor het gerecht gedaagd. Ze vindt hem namelijk niet zo'n goede ouder.

De actrice eist dat Tommy's bezoeken gefilmd en opgenomen worden. Daarnaast wil ze dat hij leert een betere vader te worden door middel van lessen in het ouderschap en woedebeheersing. Bovenop dit alles wil ze ook af van de gezamenlijke voogdij over hun zoons.

Dat Tommy Lee niet zo'n lieverdje is, dat is bekend. Het in in Griekenland geboren bandlid van de Motley Crue moest 3 jaar geleden 6 maanden achter tralies omdat hij Pamela had aangevallen. Zij zegt dat haar bezorgdheid is gegroeid nadat in juni dit jaar tijdens een verjaardagsfeest van hun zoontje Brandon een 4-jarig jongentje verdronk. De woordvoerder van Lee noemt de eisen echter belachelijk en zonder waarde.

Tommy en Pamela trouwden in 1995 na elkaar slechts enkele dagen gekend te hebben. Ze scheidden in 1998. In juni 1999 kwamen zij weer bij elkaar, om vervolgens in april 2000 voorgoed uit elkaar te gaan. De twee hebben samen twee kinderen: Brandon van 5 en Dylan van 4.
Pamela gaat tegenwoordig met de Amerikaan Kid Rock, en geruchten gaan dat ze van hem ook alweer zwanger is. Andere geruchten geven echter weer aan dat zij in november een miskraam heeft gehad.