Man schiet met spermapistool

Een man in Orlando heeft wel een héél bijzondere manier gevonden om zijn waterpistool te vullen. In plaats van water gebruikt de man zijn eigen sperma, aangelengd met een beetje water.
Hij dwingt meisjes op straat hun mond open te doen, waarna hij het pistool leegspuit in hun keel. Uiteindelijk schiet hij een paar foto's van de verbijsterde slachtoffers.
De politie van Orlando maakt melding van zeker elf aanvallen in de laatste paar maanden.

Zijn meest recente aanval dateert van afgelopen zaterdag. De man benaderde een meisje vlakbij een supermarkt in Orlando. Hij vroeg of zij haar mond wilde openen. Toen ze weigerde, spoot de man zijn geweer leeg in haar gezicht en maakte enkele foto's.

Na enkele uren kreeg het meisje last van een oogirritatie. In het ziekenhuis bleek zij sperma in haar oog te hebben gekregen.

Volgens de ouders van het meisje volgt de man vaker meisjes in het winkelcentrum. De politie heeft een compositietekening gemaakt, maar vooralsnog speelt de man het klaar telkens weg te vluchten voor de politie ter plaatse is. De enige getuigen zijn de meisjes.

Van vorige aanvallen heeft de politie DNA-proeven kunnen nemen. Deze worden momenteel in een laboratorium onderzocht. Het is niet mogelijk het materiaal te testen op het HIV-virus.
Deskundigen zijn er nog niet uit of de dader handelt vanuit een bizarre fetish waardoor hij opgewonden raakt of dat de man psychotisch is.

Hands up !