Bizarste ongeluk ooit

Ga er ff goed voor zitten anders snap je niks van de volgende tekst, het bizarste ongeval ooit dat recentelijk is gebeurd in Amerika:

Bij een dichte spoorwegovergang stonden een ruiter te paard en een man met een hond te wachten op de trein. Achter hen kwam een auto te hard aanrijden. De wagen moest hard remmen om niet tegen het paard te klapppen, waardoor een motorrijder die te dicht op de auto zat op de kofferbak botste en over de auto heenvloog. De motorrijder landde naast het paard, dat schrok en zonder ruiter aan de haal ging. De man met de hond besloot het paard te halen en bond zijn hond aan de spoorboom. De trein was echter inmiddels gepasseerd, waardoor de spoorboom met hond en al omhoog ging. Zijn baasje bevrijdde de hond die door de schrik de motorrijder beet. Motorrijder, ruiter en hond belandden in het ziekenhuis. Verbazingwekkend genoeg was de ruiter de enige die een claim indiende.

Normaal gesproken zou je dit niet geloven, maar het is naar buiten gebracht door een grote Amerikaanse verzekeringsmaatschappij dus dan zal het wel. Bizar blijft het
Submitter:  Bron: <a href="http://www.veronica.nl" target="voo">Veronica</a>