FOK!games bezoekers zijn een beetje mal



De games.fok.nl editorial uitgave, The end is nigh

Mal is een mooi woord. Het is een beetje een raar woord. Het mooie van dit woord dat het een perfecte omschrijving is voor veel van onze bezoekers. Ze komen namelijk van heinde en verre en met heel veel verschillende motivaties. Sommige van deze motivaties zijn op zijn minst bizar te noemen. Kom met mij mee in de wereld van de wondere FOK!games bezoeker in 2007...

In deze gamescourant kijken we op jullie als bezoekers in 2007. Here we go! Dagelijks wordt er op onze site ongeveer vier keer geroepen dat iemand een fanboy is. Gelukkig zijn jullie ook nooit sarcastisch, want de :') smiley wordt maar zo'n 33 keer per dag gebruikt. Dat is maar iets meer dan in 10% van alle reacties. Daarna vinden we smilies als , en . Die tezamen toch zo'n 70 keer per dag worden gebruikt. Teleurstellingen vinden we ook genoeg terug op FOK!games, want onze "zielige" smilies worden zo'n 10 keer per dag gebruikt. Concluderend kunnen we dus stellen dat jullie een stel verrekte positievelingen zijn en de echte huilies netjes in ons R&P-forum blijven hangen.

Een flink deel van onze bezoekers komt binnen via Google. Ze zoeken echter niet alleen op games. In het laatste jaar kwamen er maar liefst 1220 mensen op zoek naar porno naar FOK!games. Sex 3159 mensen, poep 120 en 10 mensen waren op zoek naar een dildo. Eentje was zelfs op zoek naar een Wii dildo. Er zijn gelukkig ook mensen die Google gebruiken die niet op zoek zijn naar seks, maar zo heb je er ook minstens acht die op zoek gingen naar een banaan op FOK!games. Andere mensen zijn weer op zoek naar een "appel schillen game". Het menselijk brein werkt op een malle manier.

Wie weet ligt het aan het feit dat een kleine 10% van onze bezoekers uit België komt. Er is dus een redelijke kans dat een boze Belg nu onder deze column gaat reageren. Mijn excuses lieve Belg, ik hou van jullie accentje. Vooral bij de dames. (helaas is deze smiley niet zo populair). Het kan echter ook aan bezoekers uit andere delen van de wereld liggen. We hebben namelijk bezoekers uit alle uithoeken van de wereld. We zouden echter graag ons wereldkaartje vol willen kleuren. Willen mensen uit de gebieden: Westerse Sahara, Turkmenistan, Tajikistan, Zimbabwe, Zambia, Somalië, Angola, Ethiopie, Eritrea, Centraal Afrikaanse Republiek, Tsjaad, Liberia, Sierra Leone, Mali, Noord-Korea en Papoea Nieuw Guinea zich even melden bij onze index met bezoekers uit maar 178 verschillende landen kunnen we natuurlijk geen nieuwe VN voor games opstarten. Je zou bijna denken dat ze in Afrika niet van games houden, paupers.

Jullie komen trouwens in ruime meerderheid met Internet Explorer en internetten op een apparaat dat eigenlijk gemaakt is om te gamen is helemaal niet populair, nog niet eens een half procent gebruikt een dergelijke methode om op onze site te komen. Gelukkig zijn jullie wel bij de tijd en is de 1280x1024 resolutie op jullie computers het meest populair. We hebben ook een paar powerusers die gewoon naar onze site komen met een resolutie van 6400x5120 pixels... Mallerds.



aka Fliepke
Hoofdredacteur