Wie is dat FP engeltje?

Hoe het allemaal begon…

In januari 2002 las ik dat Fok! op zoek was naar nieuwsposters. Aangezien ik op dat moment geen drukke bezigheden had en net de deur achter mijn bedrijfje dicht had getrokken, besloot ik te reageren. De toenmalige Crew zat waarschijnlijk zo omhoog dat ze me aan hebben genomen (of zou mijn brief dan toch indruk hebben gemaakt?). Half februari startte ik dus als nieuwsposter bij Fok! en voelde me al snel thuis in dat "gekkenhuis".

Ik denk dat het begin april 2002 was, dat ik aan de overige crewleden voorstelde om een Fok! Prijsvraag op de Frontpage te gaan plaatsen. Iedereen was erg enthousiast en ik boorde meteen mijn kontakten aan voor een eerste prijsvraag. Nu verzorg ik dus wekelijks de prijsvragen op de Frontpage. Ik probeer ervoor te zorgen dat er leuke prijzen komen en dat de winnaars die ook netjes ontvangen. Zo werk ik onder andere met diverse platenmaatschappijen, theaterburo's, filmmaatschappijen en ga zo maar door…

Maarre… we zien je nooit meer nieuws posten!

Nee, niet veel meer, dat klopt. In het regelen van de prijsvragen zit best wel veel tijd, dus kom ik weinig meer toe aan nieuws posten, dus ben ik officieel nieuwsposter-af. Als ik een leuk nieuwtje tegenkom of ik krijg een interessant persbericht binnen, dan wil ik dat nog wel eens plaatsen.

En je bent ook reviewer?

Nou, eh… ja en nee… Ik hou me meer achter de schermen met reviews bezig. Ik zorg dat de crew voorzien worden van CD's, bordspellen, filmpremieres en nog wat andere dingen om te reviewen. Ook regel ik zo nu en dan een interview voor Fok! En als ik zelf het idee heb dat ik wat nuttigs over iets kan schrijven, dan wil ik nog wel eens een reviewtje schrijven.

Allemaal leuk en aardig, maar wie ben je nou eigenlijk?

Oh, schandalig, me helemaal vergeten voor te stellen. Ik ben dus Angel en hang op Fok! rond als Angelic1. Er is ooit eens een stripfiguurtje van mij getekend:



Maar of ik in het echt ook zo sexy ben? Mwah. Voor een echt plaatje bij het verhaaltje kijk in het Fok! Fotoboek.