Rara, wie is ActaniA?

Mja, begin eens met wat meer te vertellen dan alleen die nickname?

Ok, mijn naam is Tim Jansen en ik ben geboren op 27 Juli 1985 te Naarden (leeftijd reken jezelf maar uit ). Ik zit nu in de laatste weekjes voor mijn HAVO-examen en als bijbaantje werk in een cafetaria. Dit laatste is erg leuk om te doen aangezien je de vreemdste personen spreekt. Verder slijt ik al heel mijn hele leven in het Gooise dorpje Huizen (niet echt de place to be) .


Ow Huizen zei je, dus je woont niet op Terschelling?

Inderdaad anders dan mijn nickname doet vermoeden woon ik niet op Terschelling. De roots van mijn nickname ligt er wel. In de zomer van 2000 had ik een plezierige vakantie op het eiland en zodoende is mijn nickname een herinnering daaraan. Voor de mensen die het nog niet helemaal snappen zal ik het even uitleggen. Actania is een discotheek op Terschelling die ik overigens niet aanraad als uitgaansplek, maar de naam vond ik wel leuk (bovendien nog origineel ook). Het idee van de twee hoofdletters komt van de Amsterdam ArenA waar mijn favoriete voetbalclub haar wedstrijden afwerkt.

Fijn, maar hoe ben je in godsnaam hier terecht gekomen?

Vrij simpel eigenlijk een tijd terug stond er een oproep op FOK! dat zij nieuwsposters en reviewers zochten. Hierop heb ik een mailtje gestuurd en ben samen met nog 8 nieuwsposters en 2 reviewers uitgekozen om het team te versterken. Sinds 15 Februari van dit jaar ben ik dan ook actief bezig. Overigens kwam ik voor het eerst op FOK! via Tweakers. Overigens was ik geen die-hard Tweaker ofzo aangezien mijn kennis van computers nihil is. Na een tijd van afwezigheid keerde ik terug op FOK! als nieuwsposter.

Goed in welk opzicht versterk jij het team dan?

In eerste instantie ben ik newsposter dus jullie zullen met grote regelmaat mijn naam boven een nieuwsbericht zien. Verder probeer ik af en toe ook een review,column of iets anders leuks te schrijven. Maar of ik een versterking ben blijft natuurlijk de grote vraag .

Zo te horen heb je best een druk leventje, heb je ook nog hobby's?

Nou in dat drukke leventje is nog tijd zat voor andere leuke dingen. Uiteraard ben ik veel op internet te vinden. Hoofdzakelijk FOK! maar je kan mij ook vinden op diverse kleinere sites. Mijn conditie probeer ik nog op peil te houden door af en toe een potje te voetballen of tennissen. Wat ik ook graag doe is muziek luisteren bij voorkeur hardstyle,techno of hardhouse. Nog leuker is het om deze muziek met duizenden anderen te luisteren dus als het mogelijk is pak ik graag een editie van Shockers, Trance Energy, Qlimax, Sensation of een ander groot dansevenement mee. Maar de meeste vrije tijd (voor zover ik die na dit alles nog heb) gaat naar mijn vriendin.

Wil je nog mensen bedanken?

Je mijn vriendin voor de massage tijdens het schrijven van dit stuk. Mijn moeder voor het betalen van de internetaansluiting waardoor jullie dit stuk onzin kunnen lezen. En natuurlijk al de newsposters die hun stem aan mij hadden gegeven .

Goed zijn we nou van je af of heb je nog wat te melden?

Ja, ik wil nog even mijn buurmeisje/zusje en oppergoeroe Danny feliciteren met hun verjaardagen . Verder hoop ik dat jullie je een beetje blijven vermaken op de FP.

We willen nog meer van je weten!!! Waar kan ik je bereiken?

Voor fanmail ben ik altijd bereikbaar (voor andere dingen ook trouwens) op de volgende manieren.

Mail: actania@xs4all.nl of actania@freeworldforum.com
ICQ: 69162827
MSN: mastermp3s@hotmail.com