Marjo episode XI

Hai hai, daar ben ik weer eens...

Het was weer een tijdje voordat ik weer eens iets van me liet horen, maar nu dan toch wel. Vandaag is de site van Fok twee maanden 'open' en dat vond ik toch wel ff een reden om weer eens te schrijven.

Ben de laatste tijd veel bezig geweest met school. Het nadeel van de Tweede Fase, de praktische opdrachten. Dit is ech de periode waarin elke leraar ineens een PO wil van je, en dan het liefst allemaal tegelijk.
Maar gelukkig, een lichtpuntje in de duisternis, de staking volgende week maandag, bij mij oop school gaan we met zo'n 75 a 100 leerlingen. Wel grappig, ik heb het samen met een vriend een beetje voor onze school georganiseerd, en ook met de directie afgesproken dat we er geen last mee krijgen. Wel mooi dus.

Afgelopen vrijdag ben ik weer naar The Butler geweest, een kroeg bij mij in de buurt en natuurlijk wist mijn mammie er niets vanaf. Het enige probleem is dat ik altijd zo naar rook ruik als ik daar vandaan kom. En aangezien er bij mij thuis niemand rookt valt dat nogal op. Als ik dus terug kom dan duik ik gelijk m'n kamer in en trek gelijk mijn pyjama aan in de hoop dat niemand het merkt...
Maar het was weer gezellig.

Aankomend weekend wordt ook zeer leuk voor mij. Natuurlijk Sinterklaas, maar bij mij begint het feest al op vrijdag. Dan gaan we namelijk met de 4e klassen naar Snowworld waar we gaan skiën. Leuk dus. Als ik dan 's middags terug kom dan ga ik gelijk weer weg, dit keer naar m'n tante in Enkhuizen waar we Sinterklaas gaan vieren. Dan ga ik zaterdag weer terug om het feest van mijn vriend bij te wonen, dat gaat tot 3 uur duren dus zondag ga ik de hele dag in mijn bed doorbrengen. Lekker slapen.
En het leukste is gewoon dat mijn moeder het cool vindt als ik om een uurtje of 5 thuis kom, als ik maar thuis kom en ook wordt thuisgebracht. Toch nog een cool mens, die moeder van mij.
En dan maandag de lang verwachte staking, voor mij is life one big happy party !!

Nu ga ik weer even stoppen, na dit weekend ben ik weer back, met de belevenissen van het komende weekend.

Intussen, wees zoet, in ieder geval tot die ouwe vent weer naar Spanje is vertrokken, en als je hem ziet, doe hem de groeten van me !

kussies
Marjolein