FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van woensdag 1 december 1999

Man rolt z’n vrouw in plakband

Een Amerikaanse man heeft zijn vrouw van top tot teen gewikkeld in duct-tape afgeleverd bij de rechtbank in Phoenix. De man deed dit om zeker te weten dat ze er niet vandoor zou gaan.
De vrouw was eerder deze maand al agressief geweest tegen een agent en had een wegblokkade op touw gezet. Ze was hiervoor al gearresteerd.

Omdat de man bang was dat zijn vrouw niet van plan was voor de rechter te verschijnen, tapete hij haar benen en armen aan elkaar. De agent die de 'crimineel' in ontvangst mocht nemen, had nog nooit zoiets meegemaakt. Ze vonden het wel leuk, maar aan de andere kant toch ook weer niet.
Nu wordt er ook nog eens overwogen om de man aan te gaan klagen...

Scheldende papegaai Percy ontslagen

Papegaai Percy had zich nog wel zo veel voorgesteld van het leven in de schijnwerpers, maar uiteindelijk moet hij toch zijn dagen weer slijten in een troosteloze kooi.

De bontgekleurde vogel had een rol gekregen in de kinderserie ‘Piraten op Schateiland’ en tijdens de repetities hield de 17-jarige zich aanvankelijk keurig aan zijn tekst. Het ging mis bij de woordjes "Pieces of Eight". Percy kraaide in plaats daarvan "Piss of mate" (sodemieter op) en "Bugger Off" (rot op). De crew kon in eerste instantie wel om de scheldwoorden lachen, maar besloten toch, in het belang van de tere kinderziel, de papegaai de laan uit te sturen.

Geen seks-gesprekken meer voor Britse taxi-chauffeurs

Geen seks-gesprekken meer voor Britse taxi-chauffeurs.

Taxi-chauffeurs uit het Britse Redditch mogen van de gemeente geen onderwerpen als sex, politiek of religie meer aansnijden. Dit vinden de chauffeurs natuurlijk niet leuk... De mannen (vrouwen?) vinden het arrogant en vinden dat ze zelf wel kunnen bepalen of een gespreksonderwerp geschikt is of niet.

Eerder verbood de gemeente Redditch uit angst racistisch over te komen een amateur-toneelvereniging de gezichten donker te schminken voor een uitvoering van 'Showboat'.
Ik vraag me af wat je in die plaats nog te zoeken hebt.

Veronica wil weg bij HMG

Veronica wil weg bij de Holland Media Groep (HMG). Het bestuur van Veronica is zo ontevreden over de gang van zaken binnen HMG, dat zij willen vertrekken.

'The Young One' is al tijden de grote winstmaker binnen het bedrijf. Ook dit jaar zullen ze weer zeker 40 miljoen gulden winst boeken. De winst gaat echter verloren, omdat het aan de verliezen van RTL4 wordt besteed. Veronica wil nu niet meer voor de verliezen van RTL4, die volgens hun een veel te dure exploitatie voert, opdraaien.

Als Veronica inderdaad zou vertrekken, is dat een ernstige bedreiging voor het voortbestaan van RTL4 en RTL5.

[wordt ongetwijfeld vervolgd]

Jennifer Lopez in nieuwe film

Actrice/zangeres Jennifer Lopez gaat weer een nieuwe film maken. Ze zal zo'n 16,3 miljoen gulden (7,4 miljoen EURO ) ontvangen voor het meedoen in de romantische thriller 'Angel Eyes'. De film draait om een vrouwelijke politie-agente, die bevriend raakt met een man, wiens zoon en vrouw dood zijn.

Het geheel wordt geregisseerd door hetzelfde duo dat eerder dit jaar Kevin Costners' 'Message in a Bottle' deed. Het totale budget voor de Warner Bros. film is zo'n 67 miljoen gulden. Voor Jennifer Lopez is die 16,3 miljoen overigens het hoogste salaris wat ze ooit voor een film mocht ontvangen, eerder kwam ze niet hoger dan *slechts* 4,4 miljoen piek.

De film moet ergens volgend jaar lente uitkomen.

Victoria is geen Skelet Spice

Victoria Beckham heeft ontkend dat ze te dun is, dit omdat zij van de week door een Britse krant ervan werd beschuldigd, dat zij een slecht voorbeeld voor de jeugd zou zijn.

Posh Spice heeft veel gewicht verloren, nadat zij 8 maanden geleden een kindje kreeg. De Daily Mail schreef daarom afgelopen week een stuk, waarin zij schreven het te betreuren dat een idool, die door zoveel jonge meisjes wordt aanbeden, zo'n slecht voorbeeld is, met het oog op anorexia en boulimia. Victoria's reactie hierop was vandaag: "Ik heb geen anorexia, ik heb geen boulimia en ik ben geen skelet. Ik weeg 47(!) kilogram en ik voel me gezonder dan ooit". Ook zei ze dat zei niet zou willen dat jonge fans zich gaan optrekken aan foto's die een verkeerd beeld schetsen.

Tot slot vertelde ze nog even haar dieeet: 2 borden havermout als ontbijt, 2 kip-filets en groente als lunch en een speciaal diner van haar moeder.

Interview Danny in Trouw

Vandaag 1 december staat er een interview met Danny (wie kent 'm niet?) in dagblad Trouw. Ik heb 't net ook gelezen, erg leuk allemaal. Danny heeft de vragen per email beantwoord, een echte cyberjunk dus. Het interview kan je natuurlijk ook op fokzine lezen en wel hier. Veel leesplezier.

Bij het interview stond ook een foto (raar mannetje met wat kabels en FOK! logo op zonnebril ). Helaas heb ik zelf geen scanner, maar die foto komt er vroeg of later ook wel bij. Onderschrift: "Fok!zine is volgens Danny Roodbol (die zelf niet op de foto wilde)"Een leuke site waar veel mensen met plezier komen" ". Toch nog ff 1 klein zeikpuntje... "E-mailadres: www.fokzine.net" Juist..

Naakt vrouwenvoetbalteam

De Mathilda’s, het Australische vrouwen voetbalteam, hebben zich naakt laten fotograferen voor een 13 pagina’s tellende kalender. Ze willen, nu de Olympische Spelen in aantocht zijn, de vrouwensport meer promoten en onder de aandacht van het Australische volk brengen.

De stormloop op de kalender is haast niet te geloven. Er werd begonnen met het drukken van 5.000 exemplaren, maar dat bleek niet genoeg. Er zijn nu 70.000 stuks gedrukt, wat waarschijnlijk net (niet) genoeg zal zijn om aan de vraag te kunnen voldoen.
Vooral mannen zijn schijnbaar gek op de dames. Maar critici vinden het belachelijk dat ze op deze manier hun sport moeten promoten.

WC-bril verwondt penis

Een Canadees heeft een schadeclaim ingediend omdat zijn penis verwondingen heeft opgelopen door een loszittende Amerikaanse WC-bril. De claim is 3,3 miljoen gulden.

Toen de Canadees zich omdraaide om wc papier achter zich te pakken, bewoog de wc-bril, met als gevolg dat zijn penis vast kwam te zitten tussen de wc-bril en de wc-pot.

De Canadees eist 1 miljoen dollar voor zichzelf en 500.000 dollar voor zijn vrouw, omdat deze zijn diensten moest missen.
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1265
special
Random Pics van de Dag #1264
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
review
Dragon's Dogma II
©FOK.nl e.a.