The day it hit me...

Hello

Vandaag realiseerde ik me iets, waarom weet ik niet. Voordat je verder gaat, dit kan weleens als depressief overkomen, dus als je je goede humeur niet wilt verliezen, lees dan niet verder. En anders schuiven we het af op de maandelijkse probleempjes..

Maar vandaag drong de waarheid tot me door, ik ben alleen. Ik heb geen echte vriendinnen. Ik zal bij het begin beginnen, hoe kwam ik tot deze gedachte ??

Na eerst twee dagen ziek geweest te zijn, kwam ik weer op school. Daar aangekomen bleek het meisje wat altijd naast mij zit en wie ik best goed optrek, Wendy, ziek te zijn. Terwijl ik in de les zat besefte ik me dat ik er nu heel zielig uitzag. Verder niemand in een radius van twee meter om tegen te kletsen of te vertellen hoe ik me voelde. Wendy heeft dan in ieder geval een soort van groepje vrienden tegen wie ze aan kan kletsen. Maar ik val buiten dat groepje en waarom ? Omdat ik in de pauzes met Marko mijn tijd doorbreng.

Toen bedacht ik me, Marko is mijn alles, Marko's vrienden zijn mijn vrienden, wel minder dan hoe hij met ze optrekt maar ik heb misschien maar een of twee echte vriendinnen. (Ook als Marko ziek is, meng ik me weer in het groepje waar ik niet bij hoor.) En niet dat ik meer wil ofzo, maar de rest wat zich vriendinnen noemt, heeft meer interesses in mijn seksuele avontuurtjes met Marko ( stomme hormonen van die meiden.. ). Met hem praat ik over alles, hij is echt mijn beste vriend.

Met die een of twee echte vriendinnen heb ik het vaak alleen maar over hun problemen met jongens, vooral jongens, school, leraren of gewoon werk enzo. Gewoon de standaard talk. Ik mis iemand om mee leuke dingen te doen als ik tijd heb enzo. Ik heb een goede vriendin verloren doordat ik meer tijd met Marko ging doorbrengen en het contact wat we nu hebben is over ICQ en oppervlakkig op school. Ik merk dat als ze met me begint te praten, ik een fake-smile opzet en maar gewoon ja-knik.

Wat is er met mij aan de hand ? Verwacht ik teveel van mijn nog jonge leven ? Wat ik morgen ga doen als ik op school kom? Ik weet het niet, want ik weet niet of Wendy beter is, anders ga ik gewoon weer depri doen.

Tenks for listening, ik moest het gewoon ff kwijt..

Marjolein