Schrikkelcolumn

Hellow piepletjes

De vakantie is voor mij begonnen !!! Jeeeee !!! Dat is goed nieuws en het volgende was voor mij ook leuk nieuws, want vorige week maandag zouden we eigenlijk herkansingen hebben, maar omdat er persoonlijke problemen waren bij de persoon die dat rooster zou maken, werden de herkansingen maar een weekje uitgesteld. En dus heb ik nu een hele week om aan Scheikunde te leren. Of tenminste om het in ieder geval proberen te begrijpen..

Verder ga ik allemaal leuke dingen doen in de vakantie, net m'n salaris gekregen, je weet wel wat ik bedoel.

Gister was er een onwijs gezellige bijeenkomst met Fok-mensen, alleen genodigden. Echt onwijs gezellig. Dat was eigenlijk best wel eng, want ik moest als kleine meid in m'n eentje met de metro in Rotterdam. Ik keek volgens mij echt heel erg schichtig (?) om me heen, en vervolgens heb ik een stukje zwart gereden met de trein....( Heeuuuuhhh !!! Wat zegt ze nou.. ) Maar ik vond het best creepy daarzo. Vandaag bleek maar weer dat Den Haag een stukje erger is, want in de metro ben ik gelukkig door niemand aangesproken en toen ik net op de fiets zat in Den Haag, werd ik bij het stoplicht aangesproken door een vrachtwagenchauffeur die aandacht wilde hebben...Pfff, mannen..

Vandaag ga ik uit eten met mijn lover, lekker Italiaans, en naar de film American Pie (Woensdag in de loop van de dag zal er dus een review te vinden zijn over die film...). Daarna gaat het onwijs gezellig worden en gaat Schrikkeldag voor mij ook een bijzondere dag worden.

De rest van de week heb ik nog nix gepland, ik ga gewoon lekker thuis zitten en relaxen, een beetje lezen en een beetje leren enzo. Ik herinner me net dat ik drie weken geleden een boekverslag moest inleveren dus ga ik straks ook maar ff doen. En terwijl m'n moeder ( die trouwens jarig is geweest !! Happy birthday !! ) mijn kamer in loopt, gaat er bij ook zo iets dagen, voordat ze begint te zeuren moet ik zo ook nog m'n kamer opruimen. The usual stuff dus. Vrijdagavond en zondag moet ik weer werken maar ja, ik ga dan weer wel $$ verdienen zodat ik weer allemaal leuke dingen kan doen..Jeej !!

Ik ga maar eens aan mijn taken anders zit ik weer zo een uur te schrijven. Tot morgen met mijn review over American Pie !!

kussies,
Marjolein