Het gewone leven is weer begonnen

(Even voordat je begint met lezen, dit is een lange column..)

Nou, daar ben ik weer...
Nu de feestweek ( wat normaal sarcastisch is bedoeld, want dan heb ik last van m'n maandelijkse probleempjes.., maar dit keer bedoel ik een week van allemaal leuke dingen en feesies..) echt voorbij is, gaat het gewone leven weer z'n gangetje, geen zin om huiswerk te maken, schijt aan de leraren , je kent het vast wel..

Zaterdag had ik het laatste feesje.. De broer van een vriend van mij was jarig en gaf een feest. Ik ging mee als aanhang van Marko, hoewel ik een paar mensen kende, die had ik al een keer eerder gezien. Het was moeilijk gezellig maar ik moest helaas alweer om 1 uur thuis zijn, dat was eigenlijk heel erg relaxed voor mijn moeder..

Het eerste uur vond ik niet zo geweldig boeiend, mijn vriend keek zowat niet naar mij om, hij zat niet eens naast me..):
Maar toen na een uurtje werd het gezellig, ik zat aan de passoa-jus, misschien dat het daardoor kwam, wie weet..

Ineens zat Marko (vriend) met een jongen naar mij te kijken, dus ik seinde wat er was.. Toen kwam hij eindelijk naast me zitten en hij vertelde dat die jongen, Dennis, mij een leuke meid vond en hij vroeg aan Marko of ik zijn vriendin was en hoe hij mij had leren kennen. Dat was grappig, want ineens werd Marko aanhankelijker, maar dat wordt ie altijd als ie wat gedronken heeft, beswel een leuk bij-effect van alcohol, maar niet teveel natuurlijk..
Dat was natuurlijk wel ff leuk.

Om tien uur kwamen er een paar mensen die vonden dat ze honger hadden, dus bestelden ze maar een pizza (3). Na dat deze op was, hadden ze nog steeds honger. Nu had iedereen honger en werden er zeven (!!) pizza's besteld. Toen die werden gebracht had iedereen een pizzadoos voor zich, heel raar, ze waren net een paar Amerikanen. Ik moest er wel om lachen, ik had geen pizza want daar had ik echt geen trek in..

En ik heb nog een keer in een deuk gelegen. Er was een neefje meegekomen van een van die gasten. Een echte bal (=studentje, een echte kakstudent (no offense !!) ) Hij zag eruit als een student, hoewel hij niet ouder dan 16 had kunnen zijn. Hij had het gezicht van een studentje, de kleren, gewoon de looks van een echte student. Don't get me wrong, er zijn leuke studenten en niet leuke studenten maar er zijn van die duidelijke studenten, die herken je van een kilometer afstand. Zo van kijk mij, ik studeer een of andere vage studie.. Ik ben cool..
Maar in ieder geval, toen hij weg ging , kwam hij naar mij toe en zei:" Doei !... Ik heet trouwens Pieter.." Toen lag ik helemaal dubbel, dat is namelijk een echte kaknaam voor een studentje, ik kwam niet meer bij !! Misschien wel lullig van mij maar het was gewoon een grappig toeval. Hij gaf me ook nog een vies slap handje toen hij weg ging en ik kreeg drie zoenen..

Toen ik naar huis ging, stonden Marko en ik nog even vlak bij mijn huis te praten (of in ieder geval, onder andere..(: ) Toen kwamen er opeens twee gastjes aanlopen die een beetje raar deden, op 10 meter afstand legden ze iets op de grond en toen zei 1 van de twee:" Ik zou maar uitkijken, dat is een bom.." Marko zei ineens dat ik maar even moest bukken, dat was beswel lief, hij sloeg z'n armen om mij heen en trok me eigenlijk een beetje naar beneden. Er kwam een knal tevoorschijn, echt hard ! Marko vroeg hoe het met mijn oren was..Die knal was echt F*CKING HARD !! De hele buurt was gelijk wakker en kwam naar buiten om te kijken wat het was. Het was natuurlijk erg verdacht als je dan op dat moment weggaat, dus dat deden we maar niet. Het was dus echt een soort bommetje, heel eng beswel. Zomaar bij mij in de buurt !! Toen ging ik dus maar naar huis, Marko ging weer terug naar het feest, ik was te laat thuis, wel 7 hele minuten ! Oh jee, toch, hoe durf ik.. 7 MINUTEN !! Nu heb ik dus weer een soort van huisarrest, echt dom, mijn moeder is zo'n pietje precies.. Voortaan zet ik m'n horloge een kwartier naar voren...

En vanochtend, maandag..
Ik moest om 7 uur opstaan, Marko zou mij om 8 uur op komen halen. Ik had m'n wekker de vorige avond gezet. Toen had ik hem op 21.50 gezet terwijl het eigenlijk 22.50 was en mijn wekker op 7 uur gezet. Ik werd dus wakker om 7 uur, toen m'n moeder zei dat ik me verslapen had. Want het was al acht uur en Marko zou zo voor de deur staan ! Ik liep dus gewoon in m'n pyama door het huis. Ik heb me snel aangekleed, een paar boeken in m'n tas gesmeten en binnen tien minuten was ik naar school vertrokken. Een record !
Het was zo grappig, dat heb ik dus nog nooit gehad, ik was gewoon op tijd, en Marko was gelukkig iets te laat, anders had ik de deur in m'n pyama open moeten doen en dat had ik niet leuk gevonden. Ik zag er niet uit, ik had hele grote wallen en ik was ontzettend moe, het eerste lesuur heb ik geloof ik niet helemaal meegemaakt..

Dat was dus een lekker begin van de week..

Nu ga ik stoppen, het verhaal wordt te lang..En Big Brother begint zo.

Dus, allemaal de groenten en tot sinas !!

Kusjes
Marjolein