Steeldieven uit Breda 'verrast' met confetti

Petjes stelen zonder af te rekenen? Dat moet je niet doen in de Bredase mannenwinkel WEST. De eigenaar zette de bewakingsbeelden op Facebook met het verzoek aan de dieven om zich te melden. In dat geval zou WEST het filmpje van Facebook halen en de politie niet inlichten.

De mannen kwamen terug en kregen een confetti-ontvangst. Personeel van een tegenover gelegen zaak hielp de eigenaar van WEST mee door confetti te spuiten en polonaise te lopen achter de dieven.

"Wat we niet hadden gezegd: Dat we de jongens er natuurlijk niet zomaar mee weg laten komen. Bij het passen van kleding kan er hier en daar nog wat confetti verschijnen. Het was het vegen meer dan waard!", schrijft de eigenaar van WEST, Christiaan Westergaard, op Facebook.

 
Steeldiefjes en confetti

Zo. Dankzij het vele delen waren de steeldiefjes binnen 2,5 uur bekend.We hadden beloofd het filmpje van Facebook te halen en onze vrienden van de politie niet in te lichten als de heren netjes kwamen afrekenen.Wat we niet hadden gezegd: Dat we de jongens er natuurlijk niet zomaar mee weg laten komen.Bij het passen van kleding kan er hier en daar nog wat confetti verschijnen. Het was het vegen meer dan waard!Bedankt allemaal!!

Geplaatst door WEST op donderdag 14 januari 2016