Afgelopen zaterdag...

In de submit vind je wel eens iets bijzonders. Af en toe zijn er namelijk users die hun "wilde" verhalen met ons willen delen, wij zijn natuurlijk de beroerdste niet om dit ter (leed)vermaak te plaatsen:

Afgelopen zaterdag waren een vriendin en ikzelf uitgenodigd voor een Hollandse avond, in een sportkantine in het dorp in verderop. Wij dachten, het is weer eens wat anders, maar moeten we dit nu wel doen? We zijn er na lang overwegen uiteindelijke toch vol goede moed heen gegaan. Voor 30 euro mochten we de hele avond ons volgieten met bier of wijn, er was een "ik hou van holland" spel inclusief presentator die dacht dat hij grappig was.

Qua publiek bestond het zoals van te voren verwacht, vooral uit mensen, die vrolijk in het oranje uitgedost waren, maar daaronder kon je de gouden kettingen en tattoos niet negeren. Ik heb zelf een aantal heren met matjes ontdekt, waarvan ik toch echt dacht dat dit al 20 jaar uit de mode was. De moed zakte ons dus enigszins in de schoenen, want wij vielen toch wat uit de toon kan je wel zeggen. Maar goed, we laten ons ook niet zo snel uit het veld slaan, dus we hebben een wijntje besteld en zijn aan de bar gaan zitten.

Al vrij snel in gesprek geraakt met een vriendelijke jongen van 30, die eerlijk toegaf dat hij een Seat Ibiza heeft met daarin een enorme geluidsinstallatie, zodat hij zomers, lekker met het raam open langs de terrassen kan boinken. En of we vonden dat hij teveel gouden sieraden om had? Want hij vond een gouden horloge en ketting en ringen zelf toch wel erg mooi. Ik heb er enorm om gelachen en gezegd dat ik hem 15 jaar geleden enorm aantrekkelijk had gevonden.

Vervolgens in gesprek geraakt met een van de "matjes" en ook dit bleek een bijzonder aardige jongen, die zijn haar zelf echt heel mooi vindt, en zo ook zijn inmiddels ex vriendin. Na nog een aantal wijntjes zijn de de dansvloer opgedoken en hebben we heerlijk meegedanst en gezongen op de prachige klanken van Frans Duijts. Na nog een aantal wijntjes en gesprekken met de lokale heren, hebben we de bus opgezocht en de conclusie getrokken dat het een zeer gezellige en geslaagde avond was. En ondanks dat we van te voren dachten "dit wordt niks" hebben we genoten, maar of het voor herhaling vatbaar was? De tijd zal het leren.

Met dank aan Bolletje... voor de submit.