Top of Flop: Olivera

De vorigeTop of Flop kon jullie niet erg bekoren: "L.E.S. Artistes" van Santogold is een flop, dus. Roolio verwoordde jullie mening als beste: "Flop, vind het ook niet echt een spannend nummer en de stem vind ik niet mooi. Maar dit is wel het soort top-of-flop wat ik graag zie hier! Gewoon serieuze nieuwe nummers."

We hebben er weer eentje voor jullie.

Maak kennis met Olivera, een Duitse soulzangeres uit Düsseldorf. Olivera is bij onze Oosterburen bekend geworden vanwege haar deelname aan een talentenshow op één van de Duitse commerciële TV zenders. Dat was in 2004. Pas onlangs heeft ze haar debuutsingle uitgebracht: "Scheissegal". Speciaal vanwege het EK voetbal heeft ze van dit nummer ook een voetbalmix gemaakt.

getikte_rik was niet erg onder de indruk: "Ik heb 4 jaar geleden ook wel eens met wat gasten een EK-singeltje gemaakt ( die kansloos flopte), en deze single zal waarschijnlijk eenzelfde lot beschoren zijn. Het enige wat me niet volledig "Scheissegal" laat, zijn die ballen in d'r topje. ".

Ik vind het wel een toffe clip. Maar ja, over smaak valt gelukkig te twisten. Daarom aan jullie de vraag: Is het een top of een flop?