The Naked cowgirl

Na de eerste aflevering van de audities van Idols, volgt natuurlijk de tweede. Bij zo'n tweede aflevering is de verrassing er echter al weer een beetje af en daardoor is het eigenlijk per definitie al weer minder lachwekkend.

Toch een paar hoogtepuntjes:

Zo hadden we Pim, die een fraaie uitvoerinng van het Avé Maria ten gehore bracht. Jammer dat hij na een minuut galmen de tekst niet verder wist, anders was hij vast door geweest.

Van Mirjam was eigenlijk vooral de voorbereiding leuk en de auditie zelf wat minder.

Tijdens de auditie van Debbie had ik wel de indruk dat ze een bekend nummer zong, maar ik ben er na afloop pas achter gekomen wat het nu precies moest voorstellen. Benieuwd of jullie het wel in één keer herkennen.

Dat niet alle audities worden uitgezonden is bekend en natuurlijk ook logisch. Wat ik echter niet wist, is dat sommige deelnemers niet eens tot de jury komen. Zo verging het ook deze deelneemster die toen van ellende maar buiten ging staan zingen om alsnog wat aandacht te krijgen.

Oké, de echte surfers zien natuurlijk gelijk dat dit geen deelneemster is maar "The naked Cowgirl". Voor meer info en plaatjes van deze dame even hier klikken...

En voor alle audities van de tweede aflevering van Idols klik je hier.