Nieuwe menschen stellen zich voor....

DE WEBLOG VERSTERKING

Zoals je in de vorige sitenews als kon lezen hebben we er 6 nieuwe crew leden bij

Rexomnium, Reya & Insomaniac gaan ons voorzien van leuke "wat wij kwijt willen" stukjes.
guardian_angel, phate & 2Mini zorgen samen met de rest dat er voldoende weblogs gepost worden!!

Sommige ken je misschien wel, andere niet. Daarom stellen ze zich alle 6 ff voor in deze sitenews.... Suc6 names de gehele crew!!

Rexomnium (Lars)
Tja, wat moet ik in godsnaam over mezelf zeggen? Mijn naam is Lars, ik ben vierentwintig jaar en ik doe de miepmiep-vogel na? Nee, dat klinkt iets te gekunsteld in de oren. Ik zou hier een stukje proza moeten schrijven dat al mijn gevoelens, mijn geschiedenis en mijn persoonlijke voorkeuren en interesses in één keer blootlegt. Zonder dat ik teveel prijs geef van mijn werkelijke persoonlijke leven. Het blijft tenslotte internet en daar is het de bedoeling dat je zo anoniem mogelijk blijft. Zeker op een weblog, want ik zou best eens iemand voor het hoofd kunnen stoten. Ach, ik ben aan het raaskallen. Dat doe ik wel vaker hoor, dus het is geen schrikreactie op het feit dat ik me moet voorstellen. Toch blijft het eng.
Lars. Vierentwintig jaar. Student.
Zo, klaar.
Af.
Wegwezen.

2Mini (Jilbert)
Ik ben dus 2Mini, irl heet ik Jilbert. Ik ben van Surinaamse/ Indonesische komaf en nu 16 jaar jong/ oud.. tevens zit op het Maerlant in Den Haag (4VWO). Zodra ik het VWO heb gedaan (als dat lukt tenminste) ga ik tandheelkunde studeren.
In me vrije tijd doe ik niks anders dan een beetje peeceen en gamen... en natuurlijk huiswerk. De komende tijd proberen ik, phate en guardian_angel ervoor te zorgen dat er genoeg weblogs worden geplaatst. Verder ben ik een inspiratieloos mannetje.. dus ik hou het hierbij...

Guardian_Angel (Nick)
Hallo allemaal. Sinds enkele dagen ben ik druk bezig het team te versterken met dagelijkse nieuwe, verse, schokerende en flippende weblogs. Op het forum doe ik me voor als "Guardian_Angel" in het echt heet ik Nick. Ik woon in Maastricht en ben alweer 22 jaar versleten. Ik ben vertegenwoordiger in de IT-sector. Ik zorg ervoor dat veels te dure oplossingen door klanten worden gekocht, in naam van een groot telefoon bedrijf lol. (neej we zeggen niet welke) Ik heb opmerkelijk droge humor en maak vaak sarcastische opmerkingen. Gelukkig begreep ik dat dit almaar weer eens een plus puntje was. Ik ben en sta voor iedereen klaar, maakt niet uit voor wat; heb je ooit ff een schouder of zin in een goede gesprek you know where to find me. Ow jah enne.. niet zeuren over m'n spellings vouten .. ben soms nogal slordig hier in maar zal zorgen dat ik alles 20x na lees. Ik hoop dat ik jullie team goed mag en kan versterken en dat jullie "de users" veel plezier met mij zullen hebben.

Ow yah Me, Myself and I

Phate (Tim)
Ik ben Tim, 18jrs oud (ja of jong, hoe je het wilt).
Systeembeheerder én Systeembeheerder in opleiding, want je kan nooit te groot groeien
Ik kom met veel plezier het Blog-Team versterken met een (iets) overdone precieze persoonlijkheid en een vleugje sarcasme!
Hoop dat jullie daar tegen kunnen
Ik woon in't Oost'n van't land, moar 'kzal 't platproat'n moar achterwège loat'n... toch?
Ik hoop na mijn huidige MBO-opleiding in Doetinchem door te kunnen studeren aan 't HBO in Enschede, want dat is de studentenstad van mijn dromen, zal ik maar zeggen!
Mijn ouders irriteren me soms, en dat zal ik je ook niet altijd sparen, daarom is het denk ik wel goed dat ik snel het huis uit kan.
Ik hoop dat ik een leuke, sarcastische bijdrage kan leveren aan de Weblog!

Reya (Elwin)
Voor een stukje over mij kijk je lekker maar op http://frontpage.fok.nl/crew/66825