Vijf games die je gespeeld moet hebben op je mobiel - September

3. Flick Kick Football

Vrije trappen nemen is een kunst. Flick Kick Football is een game die dit bewijst. Precieze vrije trappen te nemen tussen verdedigers door geeft een erg goed gevoel.

Flick Kick Football

Flick Kick Football geeft je de tools om lekker te zitten en door slim swipen vrije trappen te nemen. Geef een mooie draai aan de bal en plaats hem in de krusing of maak er juist een slap rollertje van. Het loont uiteraard om de mooiste vrije trap te maken die je maar kan (daar krijg je namelijk bonuspunten voor, waar je het uiteindelijk voor doet in deze arcade-titel), maar soms is de positie erg lastig en moet je zelf bepalen of je ervoor gaat.

De swipes die je maakt worden gelukkig goed geregistreerd, dus als je mist is het ook daadwerkelijk je eigen schuld. Typisch gevalletje van oefening baart kunst. Gelukkig is de gameplay dusdanig simpel en verslavend dat je er mening busritje mee kan vullen. Daarnaast zijn er diverse modi om in te spelen, zoals skillshot en een online multiplayer. Genoeg mogelijkheden om je vaardigheden een goede test te laten ondergaan.

Flick Kick Football is simpele en verslavende gameplay. Perfect voor op je mobiele telefoon dus. De game is hier te downloaden voor Android voor 1.49 euro en hier voor iOS voor 1.99 euro