Perspresentatie Atari en NovaLogic

De presentatie werd gehouden in het MediaPlaza te Utrecht. Een nogal futuristisch ogend gebouw op de eerste verdieping in het jaarbeurscomplex.


Welkom in het Media Plaza

Daar werden we welkom geheten door de heren van Atari en NovaLogic en spraken wat met David Halse toen er opeens een man op ons af kwam. \"Jullie doen aan gamen en zo he?\" Na een bevestiging werd ons gevraagd hem te volgen en plaats te nemen in een aparte ruimte, waar opeens een scherm tot leven kwam. \"Goedenmiddag heren, ik praat nu met jullie vanuit Brussel via drie ISDN lijnen\" Verwonderd kregen we een uitleg van Teleportal. Een systeem waarbij het lijkt alsof je gewoon aan de andere kant van een tafel zit terwijl je elkaar toch in de ogen kunt kijken.


Teleportal

Na deze korte, maar indrukwekkende presentatie gingen we naar een ander deel van het gebouw, waar werd begonnen met een presentatie van Delta Force Black Hawk Down. Daarna toonde Atari zijn portfolio.


Delen uit de Black Hawk Down presentatie

Verder kregen we de mogelijkheid de PR managers van zowel Atari als Novalogic te interviewen. We vroegen hen onder andere hoe zij het spel zien, wat de toekomst brengt voor de games-industrie en wat we kunnen verwachten.