FOK! Jaaroverzicht: 2006 luchtig bekeken

Het WK Voetbal
LeeuwenhoseDe maand juni was natuurlijk de voetbalmaand bij uitstek dit jaar. Al in de aanloop naar het WK Voetbal was er een hoop te doen. Zo werd vrouwen een cursus voetbal kijken voorgeschoteld. Bijzonder is natuurlijk ook dat er eeuwen terug al bekend was wie de winnaar zou worden. Maar zou Nostradamus ook voorzien hebben dat supporters alleen zonder broek de stadions in zouden mogen?

Tja, voetbal heeft op sommige personen een vreemde uitwerking, de een pleegt zelfmoord, terwijl een andere fan toch niet dood blijkt te zijn. Trouwens, zou de man die op de eerste rij zat, zijn kaartje wel gewoon gekocht hebben, of zou hij hem gevonden hebben? Het is natuurlijk ook mogelijk dat hij door een bepaald snorretje naar binnen mocht.

Eten en drinken
Dampende sok, FOK!ker Xebrozius' maaltijdBelofte maakt schuld, maar als je dan per se sokken wilt eten, kan je dat het beste in de Amerikaanse staat Missouri doen om het makkelijk weg te kunnen spoelen met een 'lekker' biertje.

Dit zou je kunnen doen onder het genot van een van de filmpjes die zijn gemaakt tijdens de rage omtrent een Nederlands snoepje. Wanneer je uitgegeten en uitgedronken bent, kun je de oversteek maken en gaan zwemmen in een meer dat bijna net zo sterk is als wodka.

Liefde en seks
Elizabeth TaylorDe liefde heeft ook vreemde invloeden gehad dit jaar. Zo hebben Michael Jackson en Elizabeth Taylor het bed gedeeld, of zouden dat enkel geruchten zijn geweest? Het kan natuurlijk dat ze hebben geposeerd voor het computerspel dat in opspraak raakte.

De mannen in India hadden er misschien meer baat bij gehad als zij meer oudere broers gehad zouden hebben. Overigens, zou de jongen die 200 kilometer fietste voor de liefde van zijn leven, misschien iets hebben aan de vrouw die door haar man werd gebruikt om zijn schulden te betalen?

Lampje in anusMedisch
Ook in de medische wereld zijn er weer opmerkelijke dingen gebeurd deze maand. Het is altijd nog beter om onwetend te bevallen dan dat je je langverwachte kindje op een heel beroerde manier kwijtraakt.

En ja, er zijn zeker mensen die willen ruilen met de man die geld krijgt voor een erectie terwijl er ergens anders een gevangene van een wel heel vreemd voorwerp bevrijd moest worden door de heren medici.

Voor de mensen die van het bovenstaande niet geschokt zijn, rest nog altijd de gratis begrafenis, voor wanneer zij vrijwillig orgaandonor willen worden. Het is in ieder geval zeker dat sommige mensen voldoende werk kunnen vinden. Mocht de werkgever mensen tekortkomen, kunnen ze altijd nog deze man inhuren voor het nodige graafwerk.

Domme criminelen
Ondeugende schelm plast op de politieJe kunt best verliefd zijn op iemand, maar om er dag en nacht voor onder een bed te gaan liggen? Jaloezie kan altijd nog erger, dat werd bewezen door een man in Noord-Oost-China. Het is in ieder geval wel origineler een om moord te plegen met voedsel.

Je kan trouwens beter een uitgebreid wasprogramma bij de carwash nemen, daar is deze meneer inmiddels van overtuigd. Hij zal nu meer spijt hebben van zijn daad, dan de man die 'beter laat dan nooit' gedacht moet hebben.
Ook de jongen die dacht ongestraft de politie te kunnen beledigen zal nu wel spijt hebben van zijn aankoop. Misschien was het wel een lid van deze groep hangjongeren?

Dieren
Puppies met twee neuzenHoewel sommige dieren soms wel eens in de war kunnen zijn over wat voor dier ze nu precies zijn, is het triest om te horen dat sommige mensen zó weinig om hun huisdieren geven, dat ze ze zonder pardon op straat zetten. Toch is bewezen dat kleine dieren voor veel ellende kunnen zorgen, en tja, dat de politie soms ook wel eens fouten maakt, valt evenmin te voorkomen.

Geldzaken
Ook over geld is er weer het nodige te beleven geweest. Er zijn mensen die een wel hele originele manier hebben verzonnen om geld te verdienen, maar helaas zijn ze niet allemaal even slim. Ook niet echt slim was de stunt van een energiebedrijf. Het heeft ze waarschijnlijk meer gekost dan dat het heeft opgeleverd.

En tja, het is makkelijker om een all-risk verzekering af te sluiten voor je auto, dan dat je een maagdelijkheidsverzekering kon afsluiten om de opvoeding van de messias te kunnen betalen.

Andere opmerkelijke zaken
Pas op: 666 komt eraan!Als je je wilt uitsloven kun je beter een auto nemen en de rit van je leven maken, dan dat je de held gaat uithangen in een pretpark. Ook is het duidelijk geworden dat je beter een boze buurman kunt hebben wanneer er iets mis gaat in je eigen huis.

Zou deze student Bill Gates kunen helpen bij zijn problemen? Zeker is in ider geval dat deze man het niet zal kunnen doen, of hij zou even beroemd moeten zijn als de man die de geschiedenisboeken ingaat als de leukste moppentapper.

Tot slot
Ach ja... al met al is er in deze maand dankzij de inspanningen van vele mensen niet echt heel veel bijzonders gebeurd.