Win een Doom-koptelefoon of Doom-goodiepakket!

Doom komt 13 mei uit en natuurlijk kijken we uit om naar Mars en de hel te gaan om demonen te slopen. Het overbekende spel van vroeger is  dit keer geoptimaliseerd om op Xbox One en PlayStation 4 Full HD met 60 fps te spelen, terwijl pc-gamers dat nog als opwarmertje zullen beschouwen. Bethesda bood ons een prijzenpakket aan om Doom in stijl te kunnen spelen.

Allereerst is er een hoofdprijs met een Doom-koptelefoon van Thrustmaster. Deze werkt op Xbox One en pc. De koptelefoon met microfoon heeft 60mm drivers om de bass van de shotgun en dergelijke goed in je oren te laten knopen. Meer informatie over de hoofdtelefoon kun je hier vinden. Het heeft een adviesprijs van 149 euro.

Er zijn daarnaast vijf prijzen met Doom-goodies, zoals een t-shirt, sleutelhangers, speldjes, lithographs en een steelcase. Wat moet je doen om kans te maken op een van deze zes prijzen? Vrij simpel als je de nieuwsberichten op FOK! gevolgd hebt: wie heeft het artwork van de Vortex zoals het in Doom te zien is gemaakt? Geef je antwoord door naar deze pagina te gaan.

Je kunt meedoen tot en met maandag 16 mei. Dinsdag 17 mei worden de winnaars bekendgemaakt en de prijzen opgestuurd.

Doom-prijsvraag (Foto: thrustmaster)

Doom-prijsvraag (Foto: Bethesda)