Stel je vraag aan....

Komende zaterdag zal FOK!sport aanwezig zijn tijdens het Dutch Open Darts. Uiteraard gaan we proberen wat aanwezige topdarters te interviewen. Aangezien je beter goed voorbereid kan zijn hebben we contact gezocht met tweevoudig Embassy-winnaar Martin Adams. Hij heeft toegezegd even kort de tijd te nemen voor FOK!sport.

De 53-jarige Engelse darter is na de overstap van Raymond van Barneveld naar de PDC uitgegroeid tot de beste Darter bij de British Darts Organisation. In 2007 en 2010 won Wolfie de officieuze wereldtitel van de BDO. Ook wist de Brit al tweemaal de Winmau World Masters op zijn naam te schrijven. 

Heb jij altijd al eens een vraag willen stellen aan deze topdarter? Wil jij weten hoe het er in het dartwereldje aan toegaat? Dan heb je nu je kans om jou vraag te stellen aan de nummer één van de wereld bij de BDO

Stel je vraag voor donderdagavond 20:00 uur en wie weet stellen wij zaterdag jouw vraag aan Martin Adams. Je kunt je vraag stellen door hier een reactie achter te laten. 

Door onvoorziene omstandigheden kan het altijd gebeuren dat er geen tijd is voor het interview. We zullen dan alsnog proberen het interview via mail af te werken.

Submitter:  Bron: FOK!sport