FOK! zoekt nieuwe reviewers én interviewers

De Frontpage redactie van FOK! is weer op zoek naar nieuwe reviewers ÉN interviewers om ons team te versterken.

We zijn ditmaal op zoek naar:

1x een dance-reviewer, liefst met een beetje brede smaak in het genre. We krijgen van alles en nog wat aangeboden, van lounge tot trance tot hardstyle en op het moment krijgen we niet alle cd's weggewerkt. Dus meld je aan om alle dance-FOK!kers te voorzien van de meest recente trends!

1x een "metal/punk"-reviewer. Ook je oordeel al klaar over de laatste cd van Opeth, Soulfly, Dropkick Murphys of iets anders met flink veel gierende gitaren en gebrul? Heb jij iets met bijvoorbeeld trash-, doom-, blackmetal en/of snoeiharde punk en kan je daar ook een leuk oordeel over vellen? Dan zijn we op zoek naar jou!

1x een echte alternatieve, obscure indie-liefhebber voor de "niet-commerciële" artiesten. Zijn Gorki, 22 Pistepirko, Antony and The Johnsons, Merz of Scram C Baby goede bekenden van je en wil je de wereld best verhelderen met een introductie naar zulk soort artiesten? Meld je dan aan!

1x een dvd/filmreviewer die zich vooral op het arthouse-materiaal wil storten. Soms blijft er hier ook wel eens een stapeltje onbekendere of arthouse dvd's liggen en ook sommige persvoorstellingen (bijna allemaal in Amsterdam) blijven nog wel eens open staan. Dat is natuurlijk zonde, dus er is nog ruimte voor een filmkenner in onze crew.

Als reviewer wordt er van je verwacht dat je minimaal 2 reviews per maand kan schrijven, maar het liefst meer. Het blijft één van de leukste baantjes binnen FOK! aangezien je je gereviewde materiaal gewoon mag houden! Daarnaast kom je ook nog eens achter de schermen van FOK! terecht waar je al snel de hele FOK!-crew kan leren kennen en mee kan discussiëren over de gang van zaken binnen FOK!. Als je interesse hebt in één van de reviewposities, stuur dan voor 16 juni een mail naar frontpage@fok.nl ovv Reviewer 2008 met daarin wat info over jezelf en welke reviewpositie je ambieert.

Daarnaast zijn we op zoek naar een paar goede interviewers. We krijgen regelmatig aanbiedingen om diverse artiesten te interviewen, dit is momenteel voornamelijk in de muziekindustrie, maar ook bij boeken en films is er soms wat mogelijk. De interviews vinden meestal in Amsterdam plaats, maar het kan ook om telefonische en heel soms mailinterviews gaan. Dicht bij het vuur wonen en/of enige ervaring met journalistiek is wel een pré. Lijkt het je wat om bijvoorbeeld Nick Cave, Infadels, Joan as Police Woman, Tim Robbins of vele anderen het hemd van het lijf te vragen? Stuur dan voor 16 juni even een mailtje naar frontpage@fok.nl ovv Interviewer 2008 met daarin wat info over jezelf. Een combinatie van reviewer en interviewer mag uiteraard ook!